המלץ לחבר | הוספה למועדפים | הפוך לדף הבית facebook שתף את חדשות היום עם חברייך בפייסבוק
משלוחי זרים מתוקים
<-- REAL URL = content.php?id=104 -->
דף הבית | מבזקים | ספורט | כלכלה ועסקים | מחשבים | תרבות ופנאי | רכב ותחבורה | אוכל | | מידע מקצועי | צור קשר
מבזקי חדשות בזמן אמת - 24 שעות ביממה. כל יום, כל היום
חיפוש:
מצעד שבועי
משחקים
מצלמות תנועה
ערוצי טלוויזיה
שימושון
בעלי אתרים
סרטונים
רדיו LIVE
דרכים לחסכון בעת הקמת עסק מתחום המזון

עסקים בתחום המזון יכולים לשרוד רק אם הם מנהלים בצורה נכונה את התקציב. החיסכון מתחיל כבר בהקמת העסק והוא כולל התייחסות לפרמטרים כמו בחירת מכשירי חשמל, ניצול המקום הפנוי וגיוס כוח אדם. לפניכם כל הנתונים האחרונים המגיעים מהענף

הקמת עסק בתחום המזון נחשבת לאחת המשימות הקשות ביותר בשוק העסקי. מסעדות, בתי קפה, גלידריות, פאבים או בארים שורדים בממוצע שנה וחצי בלבד, מה שמקשה על בעליהם להגיע לרווחים או אפילו לאיזון כספי. מצד שני, היום יש כבר פתרונות ולקחים שאותם ניתן להפיק מפעילויות קיימות. הנה לדוגמא כמה דרכים לחסוך בעת הקמת עסק מן הסוג הזה:

  1. רכישת ציוד ומכשירי חשמל מיד שניה - הציוד שאותו מפעיל העסק יקבע באופן ישיר את התפוקה ואת ההוצאות השוטפות. ככל שהציוד יהיה איכותי, מגוון ומשוכלל יותר, כך צפוי העסק לחסוך כסף. יחד עם זאת, יש ציוד ומכשירי חשמל שאי אפשר לוותר עליהם בתחום המזון. לדוגמא, חשוב לצייד את העסק בפתרונות אחסון וקירור.
    במקום לשלם מחיר מופרז על מקררים חדשים, בעלי עסקים יכולים להתעניין באפשרות של מקררים תעשייתיים יד שניה. מקררים אלה מתאימים לרוב סוגי העסקים בתחום המזון והם מיועדים גם לגלידריות או מרכולים. מקררים יד שניה טובים לא פחות ממקררים חדשים, שכן ישנם לא מעט בעלי עסקים המתמחים בשיפוץ מקררים אלה ומכירתם. חשוב להקפיד ולבדוק אם אותו משפץ מקררים נותן לכם גם אחריות על השיפוץ. מקררים אלה מגיעים במגוון רחב של דגמים ומידות.
  2. עיצוב נכון לניצול המקום הפנוי - ההוצאה העיקרית של בעלי עסקים בתחום המזון היא על השכירות. על מנת לחסוך בעת הקמת עסק אפשר לעצב אותו בצורה נכונה, תוך מתן תשומת לב לניצול מקסימלי של החלל. אפשר למשל לחשוב על מיקום המשרד ליד המחסן, או ניצול המחסן עבור צרכים נוספים. ככל שהעיצוב יותר מדויק ופונקציונלי, כך בעל העסק יוכל להסתפק בפחות שטח ולהוריד את עלויות השכירות. על מנת להגיע לעיצוב מקסימלי של המרחב מומלץ, במידת הצורך, להיעזר במעצב פנים או אדריכל מקצועי.
  3. גיוס כוח אדם - עוד הוצאה משמעותית של בעלי עסקים באה לידי ביטוי בגיוס כוח אדם. העסקת צעירים וסטודנטים יכולה לעיתים להוזיל משמעותית את ממוצע השכר. ניתן גם להתעניין במלגות ומענקים מטעם הסוכנות לעסקים קטנים במשרד הכלכלה. גיוס כוח אדם צריך לתת מענה מדויק לצרכי העסק ועליו לאפשר לבעלים לחסוך בהוצאות בטווח הקצר והארוך כאחד.

קביעת לוח זמנים וייעוץ עסקי

בעלי עסקים יכולים לחסוך בהוצאות רק אם הם יקבעו לעצמם לוח זמנים מסודר ויעשו הכל כדי לעמוד בו. במקביל, כדאי להם להתעניין באפשרות של ייעוץ עסקי. זהו ייעוץ המאפשר התאמת פתרונות מגוונים לצרכי העסק. הייעוץ ניתן על ידי אנשי מקצוע והוא מיועדים גם לעסקים בתחום המזון וההסעדה.

לסיכום, לא פשוט להפעיל עסק לאורך זמן אך יש לא מעט פתרונות שיכולים לעזור. כדאי להקים את העסק עם ציוד יד שניה, לעצב בצורה חסכונית את המקום ולגייס כוח אדם בצורה מדויקת ויעילה.

דף ראשי | המלץ לחבר | הוספה למועדפים | הפוך לדף הבית | קישורים | אודות האתר | ערוצי RSS | צור קשר מקבוצת נקסטק אינטראקטיב - בניית אתרים